+32 456 21 70 22

iPhone Moederbord Reparatie

Home iPhone Moederbord Reparatie

iPhone Moederbord Reparatie

Als het gaat om iphone moederbord reparatie, komen er veel moederbord problemen.

Er zijn veel componenten op het iphone moederbord. Als de componenten erop beschadigd zijn of niet werken, faalt het iphone moederbord.

Wij repareren iphone moederborden professioneel in onze eigen service.

Componenten of chip vervangen op het iPhone moederbord?

iPhone Moederboard Reparatie in Antwerpen

Wij vervangen de chips of componenten op het moederbord van uw iPhone met ons professionele team met diploma's in onze eigen werkplaats.

De vervanging van deze chips of componenten vindt onder de microscoop plaats omdat de chips op het iPhone moederbord te klein zijn om gezien te worden met de blote oog Deze verandering vindt zonder problemen plaats.

Is Data recovery  mogelijk via iphone moederbord reparatie ?

Heeft u zeer belangrijke gegevens op uw kapotte iphone, macbook of  ipad? Wilt u uw foto's, video's of telefoonboek terug hebben, dan kan dit natuurlijk bij iphone moederbord reparatie of andere macbook of ipad moederbord reparatie.

Heeft u nog vragen over moederbord reparatie?

Mocht je toch nog vragen hebben over iphone moederbord reparatie, dan kun je contact opnemen met ons professionele team en antwoord krijgen op je vragen.

Met iphone moederbord reparatie, iphone wordt warm of iphone gaat niet aan worden problemen opgelost.

De meest voorkomende iphone moederbord reparatie; iphone wifi probleem, iphone netwerk probleem, iphone simkaart leest niet, etc.

Het Smartfastfix team staat altijd klaar om uw apparaat te repareren zonder een nieuw apparaat te kopen tegen een betaalbare prijs.

Wat zijn de meest voorkomende reparaties aan het iPhone moederbord?

Wij repareren alle soorten moederborden bij iphone moederbord reparatie, maar de meest voorkomende problemen zijn ;

De iPhone-lading is snel leeg

Als uw iPhone snel leeg raakt, als uw probleem niet de batterij is, is de oplaadchip (charging ic U2) defect en moet deze worden vervangen.Reparatie duurt 2 uur

iphone touchscreen reageert niet

Als u uw iPhone naar een nieuw scherm verandert, maar de touchscherm nog steeds niet werkt, moet de touch ic chip worden vervangen.Reparatie  duurt 2 uur.

Iphone-audio werkt niet:Als ik iemand bel, hoort de persoon voor mij mij niet en ik hoor de persoon die ik bel niet

Het komt vooral voor bij de modellen iPhone 7 en 7. Maar de audio chip van elke iPhone kan kapot gaan. We vervangen de audio chip( audio ic) van de iPhone in 2 uur.

iphone backlight reparatie : iPhone werkt maar scherm is donker

De chip die licht geeft aan het iphone scherm is kapot. We noemen dit backlight chip(ic) . Deze chip moet vervangen worden.

iphone leest simkaart niet

Als je iphone de simkaart niet leest, zit er een barst op de plek waar de simkaart binnenkomt of is deze kapot, wij repareren dit binnen 3 uur.

Geen netwerk op iphone :Ik kan niemand bellen, niemand kan mij bellen

Als er geen iPhone netwerk is, moet de netwerk (ic) chip worden vervangen.Als het professionele team van Smartfastfix veranderen we dit in 3 uur.

iphone wordt te warm

Als je iPhone te warm wordt, kunnen daar verschillende redenen voor zijn.Na onderzoek van het moederbord van de iPhone met een thermische camera zullen we veranderen welke chip nodig is.

iphone Face ID werkt niet :ik liet mijn iphone vallen en het scherm veranderde

Aangezien iphone face iD een zeer gevoelig onderdeel is, is de face iD chip defect en moet deze vervangen worden. Het repareren van iphone face iD duurt 4 uur.

Smartfastfix is het enige adres in Antwerpen voor iphone moederbord reparatie en scherm reparatie.

Neem contact op

Kleine Steenweg 2 2610 Wilrijk

info@smartfastfix.be

+32 456 21 70 22

Volg Ons

© Scherm Reparatie. Alle rechten voorbehouden. Regeling SEO